onsdag 9 juni 2010

Bannanpannkaka

Bilder har efterfrågats på bannanpannkakan, så här kommer de!



Ingredienser


Den ihoprörda smeten


I stekpannan (mycket smör)


Färdiga kakorna.

Detta är en av mina favoriter, riktigt god och enkel att göra.
Funkar bra som mellanmål, lunch, kvällsmat, efterrätt, tja nästan när som helst!

1 st banan
2 st ägg
1 msk jordnötssmör (helst ekologiskt utan tillsatser)

Vill jag göra en större sats för t ex lunch ändrar jag receptet till följande:
5 st ägg
1 st banan
2 msk jordnötssmör

Gör så här:
Mosa bananen ordentligt, skall vara mos.
Blanda i äggen och klicka i jordnötsmöret
Rör till en smet (vispa ej)

Klicka ut i en stekpanna med mycket smör i, funkar bäst om du inte gör för stora pannkakor.

Ät och njut med valfritt tillbehör eller bara som de är! (Väldigt goda med lite smält smör)

3 kommentarer:

Markus sa...

Låter spännande, kan du inte få upp en bild hur de ser ut?

Unknown sa...

Ser ut som vanliga pannkakor, gör troligen några ikväll, ska försöka komma ihåg att ta en bild till bloggen!

Markus sa...

Ser faktiskt goda ut, kanske något jag ska testa.